Werk aan de Winkel

Wanneer je drie keer een ander winkelpand probeert, en het drie keer niet naar wens is, dan is het wel duidelijk. Drie keer is scheepsrecht, toch? Nou dat klopt wel. Alleen in mijn geval precies met het tegenovergestelde resultaat dan waarvoor in de basis een winkel gestart wordt. Liever de winkel sluiten dan openen.. En heel eerlijk gezegd, heb ik die voorspelling zelf al gedaan in mijn boek ‘Rokkie’ welke in 2012 gelanceerd werd. Waarom luisteren we nooit naar onszelf?

Anyhow, ik ben er nu dus van overtuigd dat een fysieke winkel niets voor mij is. Althans, niet voor mij om zelf full-time in te staan. Een winkel starten, helemaal te gek. Maar gezien de omstandigheden nowadays is het niet verstandig om een winkelbedrijf met personeel te runnen. En dus ben ik bezig met een andere manier van winkelbedrijven. Als dat een woord is. Aldus een nieuw bedrijfsplan aan het typen, mijn website aan het updaten en veel ideeën aan het uitwerken. Kortom, ook zonder winkel is er voor mij een hoop werk aan de winkel!

Stay tuned voor een hoop leuks waar Studio Bellai mee aan de slag gaat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

HANDPICKED

Ondernemen
Laura Bellai

At ease

Eens in de zoveel tijd is het zover. Dan wil je even tijd voor jezelf. Tijd om te coconnen en

LEES MEER »
Pillows
Laura Bellai

Van Jurk naar Kussen

De mooiste jurken hangen tevergeefs te wachten op iemand die haar wil dragen. Ik heb ze mooi gepresenteerd, naast complementaire

LEES MEER »
Kleuren
Laura Bellai

Pittig Rood

Rood is een kleur die niet iedereen omarmt, waar je soms iets voorzichtig van wordt. Het is passioneel, vurig en

LEES MEER »

La Bellai News

Schrijf je hier in voor de La Bellai Nieuwsbrief