Werk aan de Winkel

Wanneer je drie keer een ander winkelpand probeert, en het drie keer niet naar wens is, dan is het wel duidelijk. Drie keer is scheepsrecht, toch? Nou dat klopt wel. Alleen in mijn geval precies met het tegenovergestelde resultaat dan waarvoor in de basis een winkel gestart wordt. Liever de winkel sluiten dan openen.. En heel eerlijk gezegd, heb ik die voorspelling zelf al gedaan in mijn boek ‘Rokkie’ welke in 2012 gelanceerd werd. Waarom luisteren we nooit naar onszelf?

Anyhow, ik ben er nu dus van overtuigd dat een fysieke winkel niets voor mij is. Althans, niet voor mij om zelf full-time in te staan. Een winkel starten, helemaal te gek. Maar gezien de omstandigheden nowadays is het niet verstandig om een winkelbedrijf met personeel te runnen. En dus ben ik bezig met een andere manier van winkelbedrijven. Als dat een woord is. Aldus een nieuw bedrijfsplan aan het typen, mijn website aan het updaten en veel ideeën aan het uitwerken. Kortom, ook zonder winkel is er voor mij een hoop werk aan de winkel!

Stay tuned voor een hoop leuks waar Studio Bellai mee aan de slag gaat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HANDPICKED

Ondernemen
Laura Bellai

De Gouden Kooi

Daar zit ik dan, in mijn zorgvuldig opgezette boutique. Prachtige locatie, mooie ingericht en als concept net even anders dan

LEES MEER »
Fashion
Laura Bellai

Clutch

Verzamelen, we doen het allemaal. Of het nou sieraden zijn, schoenen of boeken. En ik ben hierin geen uitzondering, ik

LEES MEER »
Ondernemen
Laura Bellai

Closing the curtains

De gordijnen zijn gesloten, de boutique is niet meer toegankelijk voor winkelend publiek. Nieuwsgierige langslopers hebben geen zicht meer op

LEES MEER »