Van Jurk naar Kussen

De mooiste jurken hangen tevergeefs te wachten op iemand die haar wil dragen. Ik heb ze mooi gepresenteerd, naast complementaire kleuren gehangen en te laag geprijsd. Dames kwamen kijken, pakten de jurken beet, probeerden ze aan maar hingen ze vaak toch weer terug. Want ook al geef je de mooiste jurken nagenoeg weg, dan nog is het de aard van de vrouw dat ze zuinige keuzes maakt. Als ze al zo’n soort jurk hebben, of al een paar andere kledingstukken willen kopen, dan mag zo’n prachtige jurk gewoon weer terug het rek in. Op dat moment misschien heel logisch maar terugkijkend is het een gemiste kans. 

Ondertussen wisselen de seizoenen en worden de jurken steeds minder bekeken. Want zomerjurken koop je niet in de winter, en andersom. Ook al zijn deze dure jurken nu spotgoedkoop. Maar wat een pracht aan stoffen hangt er in de rekken. Zonde dat ze niet gedragen worden. En gedragen worden kan ook door een bankstel. Of een bed. Dus zijn er van veel mooie jurken prachtige kussens gemaakt. Stof van de ene sjieke jurk gecombineerd met de hippe stof van een andere jurk. De mooiste kleurencombinaties ontstaan en de jurken leven voort in de unieke kussens van Studio Bellai. Used tob e a dress, turned into a pillow. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HANDPICKED

Fashion
Laura Bellai

My Style

Iedereen heeft een eigen stijl, gelukkig maar. Wat jouw stijl ook is, je hebt ook stemmingen. En door die stemmingen

LEES MEER »
Boeken
Laura Bellai

Rocky in een Rokkie

Ze is ondernemende vrouw en moeder. In willekeurige volgorde. Zo bokst Laura zich door de hectiek van haar overvolle dagen

LEES MEER »
Ondernemen
Laura Bellai

At ease

Eens in de zoveel tijd is het zover. Dan wil je even tijd voor jezelf. Tijd om te coconnen en

LEES MEER »

La Bellai News

Schrijf je hier in voor de La Bellai Nieuwsbrief