Tutti Venuti

Taal met een eigentijdse betekenis, daar staat Tutti Venuti voor. En zo is het ook met de taal van kleur, de taal van mode en de taal van interieur. Jij geeft jouw woorden en jouw beeld aan die taal. Door te kiezen voor dat wat het beste bij jou past. Ons Tutti Venuti Styling en kleuradvies helpt je daarbij.

Fashion

De perfecte LBD is altijd goed. Draag jouw zondagse LBD dus ook gewoon op dinsdag. Om ervoor te zorgen dat je er op je best uitziet in jouw favo LBD delen wij het slimste stylingadvies met jou. Lees het LBD – ‘La Bellai Daily’ – blog en wees Absolutely Fabulous 

Interieur

Kies jouw interieur zorgvuldig zodat de ultieme Look & Feel van de ware jij, de Fabulous Fashionista at Home, getoond wordt. Ontdek en koester jouw stijl en toon haar met trots. Want in je mooie jurk loop je natuurlijk niet door een pauper huis, wel door pracht en praal! 

Stijl

Stijl heeft niets te maken met mode. Mode is steeds weer aan het veranderen, stijl raakt nooit uit de mode. Ontdek jouw eigen stijl en voer deze door in het uiterlijk van jezelf, en het uiterlijk van je huis. Check onze tips en workshops hierover 

Smaak

Smaak verschijnt door de perfecte match van een mooie binnenkant en mooie buitenkant. Besteed aandacht aan jouw smaak en je komt altijd smaakvol voor de dag. Kies bewust voor alle stijlvolle aspecten van jezelf en shine! 

Food

Show your Style, in everything, because your personality isn’t the first thing people see. Plus je voelt je er veel eigener door, dus omring jezelf met jouw smaak in alles, dus ook in eten. Door bewuste keuzes in voeding en aanvullingen hierop te maken, zorg je voor de balans tussen innerlijk en uiterlijk. The perfect Style!

La Bellai News

Schrijf je hier in voor de La Bellai Nieuwsbrief