studio bellai

Studio bellai pillows

MEANT TO BE A DRESS –  TURNED INTO A PILLOW  
Feel Elegant Sexy and Comfy

Studio bellai Pillows

De verrassende en unieke kussencollectie van Studio Bellai is ontstaan nadat boetiek-eigenaresse Laura de overgebleven collectie jurken van eerdere seizoenen door haar handen liet glijden. Verouderde modecollectie, maar gemaakt van prachtige stoffen die nooit verouderen. Zonde om te laten verstoffen. Daar begon het creatieve proces. En zo kwam het dat Laura de schaar in zo’n prachtige jurk zette, en in de volgende, en in de volgende. Ze combineerde de leukste stoffen met elkaar, naaide er kussens van en zo ontstond er een unieke collectie Home Wear. 
 
Stijlvolle kussens met een verhaal. Stoffen die eerst jurken waren, stoffen die ergens van de plank komen en stoffen die zomaar ergens vandaan opdraven. Vintage stoffen en nieuwe stoffen. In de prachtigste kleuren en kleurencombinaties, want ook elke kleur heeft een verhaal. Inmiddels hebben de unieke kussens hun weg gevonden naar de leukste loungebanken en sofa’s en werkt ons atelier aan steeds weer een nieuwe kleine collectie unieke kussens.
 
De kussens staan voor de combinatie van Italiaanse elegantie en Nederlandse stoerheid. Handgemaakt in Nederland en ontworpen door de Italiaanse Laura Bellai. Met het gebruik van kleurkarakters, want ook in je interieur wil je jouw unieke persoonlijkheid laten zien. Met de collectie van Studio Bellai kies je voor jou. Ook als je er helemaal geen zin in hebt. En dat is precies wat we willen. Dat jij er beeldschoon uitziet en dat jouw huis er beeldschoon uitziet, ook op de off-days. 
 
 

Shop jouw favoriete comfy HomeWear

Pillows

Toont alle 2 resultaten

La Bellai News

Schrijf je hier in voor de La Bellai Nieuwsbrief