Oh my Pillow

Daar sta je dan, te kijken naar een ruimte vol met de mooiste stoffen. Allemaal in de vorm van jurken, tops en meer. Prachtige labels, ingekocht voor de verkoop. Maar na een aantal succesvolle VIP saledagen in de studio is de rek er wel uit. En wat ik me al tijden afvraag, komt nu weer bovendrijven. Wat zonde om die prachtige collectie tegen bodemprijzen te verkopen. Wat zonde om niet iets moois met die prachtige stoffen te doen. Met een modevakschool achtergrond op zak, met een fantastisch mooie naaimachine op de plank, en met een berg aan toffe creatieve ideeën in mijn hoofd, diende de oplossing zich snel aan. Want in al die prachtige stoffen zag ik de meest fantastische unieke kussens voor me. Om maar wat te noemen.

En zo kwam het dat ik de jurken van de hanger pakte, ze op mijn werkbank legde en er patroondelen van maakte. Ik maakte de leukste combinaties en deed er fashionable details tussen. Voor ik het wist was ik bezig met het opbouwen van een mooie collectie kussens. In heel Italiaanse stijl, met een Hollandse twist. Maar daar bleef het niet bij, ik ging op zoek naar mooie materialen en hield me bij alles aan 1 vast omlijnde richtlijn: Italiaanse allure. En dat werkte. Momenteel werk ik samen met mijn atelier hard door aan mijn eerste collectie vol met unieke exemplaren die niet alleen jou, maar ook jouw woonomgeving stijlvol maken. Het gaat waanzinnig worden! Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en de lancering van deze toffe collectie. Volg mijn socials en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HANDPICKED

Ondernemen
Laura Bellai

Dream Big, Fly High

De eerste stappen zijn gezet en ik ben erg blij om jullie te vertellen dat mijn eerste echte kussencollectie gelanceerd

LEES MEER »
Ondernemen
Laura Bellai

Oh my Pillow

Daar sta je dan, te kijken naar een ruimte vol met de mooiste stoffen. Allemaal in de vorm van jurken,

LEES MEER »
Fashion
Laura Bellai

My Style

Iedereen heeft een eigen stijl, gelukkig maar. Wat jouw stijl ook is, je hebt ook stemmingen. En door die stemmingen

LEES MEER »

La Bellai News

Schrijf je hier in voor de La Bellai Nieuwsbrief