My Style

Iedereen heeft een eigen stijl, gelukkig maar. Wat jouw stijl ook is, je hebt ook stemmingen. En door die stemmingen weet je soms even niet meer wat jouw stijl nou is. Dat is het moment dat je voor een bomvolle kast met kleding staat te roepen dat je werkelijk niets hebt om aan te trekken. Om dat moment maar kort te laten duren heb ik een tip voor je: het samenstellen van een persoonlijk Fashion Pinterest bord. Noem het ‘My Style’ en start verzamelen. Dat kan natuurlijk met toffe foto’s van stijlen waar je blij van wordt, maar het meest effectief is een bord vol foto’s van jezelf in jouw garderobe. 


Reserveer een hele dag voor een persoonlijke fotosessie. Vraag een vriendin je daarbij te helpen, zoals de iconic Take / Toss scene van SATC, te leuk! Trek al je outfits een keer aan, inclusief schoenen en accessoires, en vraag die vriendin er een foto van te maken. Zet de leukste op ‘My Style’ en voilà! Het kost even wat tijd en inzet, maar je gaat hier heel blij van worden. Als je weer zo’n “mijn kleren zijn stom!” moment hebt, scroll je hier doorheen voor inspiratie. Je hebt dan voor iedere dag het juiste en complete outfit te pakken, passend bij jouw stemming van die dag. Pak het uit de kast en geniet van je dag!  

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

HANDPICKED

Ondernemen
Laura Bellai

Oh my Pillow

Daar sta je dan, te kijken naar een ruimte vol met de mooiste stoffen. Allemaal in de vorm van jurken,

LEES MEER »
Ondernemen
Laura Bellai

De Gouden Kooi

Daar zit ik dan, in mijn zorgvuldig opgezette boutique. Prachtige locatie, mooie ingericht en als concept net even anders dan

LEES MEER »
Fashion
Laura Bellai

Clutch

Verzamelen, we doen het allemaal. Of het nou sieraden zijn, schoenen of boeken. En ik ben hierin geen uitzondering, ik

LEES MEER »

La Bellai News

Schrijf je hier in voor de La Bellai Nieuwsbrief