Kleurrijke Olijfolie

In mijn beleving is olijfolie een essentieel levensmiddel. Het is niet alleen een gewoonte van Mediterrane huishoudens, nee, het is een Way of Life. Vooral wanneer je voor een gezonde levensstijl kiest. Voor mij is er niets anders dan olijfolie. Ik volg de trendy kokosolie adviseurs dan ook niet. Tenzij ik een gerecht maak waarin kokosolie nou juist een essentieel ingrediënt is, maar anders niet. Olijfolie is het groene goud. Het is ouder dan de prachtige oude olijfbomen die je soms in oude gaarden ziet. Wat een wijsheid zit er in die bomen. Een kenmerk van Olijfgroen, als camouflage tussen de andere bomen staat de oude olijfboom in al haar bescheidenheid gewoon ‘te zijn’.

Niet verwonderlijk dat wij er bij Tutti Venuti voor gekozen hebben om de mooiste Olijfolie producten aan te bieden. Ook dat valt onder Lifestyle Shizzle natuurlijk! We hebben een geweldige samenwerkingspartij gevonden die de strenge eisen (en wensen) van deze producten al heeft uitgevoerd en we zijn er heel trots op dat we deze producten kunnen delen met jullie. Hoe leuk ook om de echte liefhebbers direct te herkennen, die mensen pakken de Olijfolie flesjes namelijk heel anders vast dan mensen die er nog geen kennis mee gemaakt hebben. En natuurlijk de reactie op de prijs, dat zegt alles over hoe mensen zijn opgegroeid en hoe ze de waarde van goede en gezonde producten waarderen. Wij helpen heel graag met het onderzoeken hiervan, en vertellen je er graag meer over. Proeven mag natuurlijk ook!

Op de foto zie je eigenaresse Laura tussen een deel van de unieke collectie olijfolie die je bij Tutti Venuti kan vinden. Deze fantastisch gekleurde blikjes van het Italiaanse Frantoio d’Oratio zijn gevuld met verschillende olijven uit Puglia, zo stellen zij de heerlijkste smaken olijfolie samen. Het resultaat is vrolijk gekleurde blikjes gevuld met het vloeibare goud in diverse smaken zoals basilicum, knoflook en truffel. Een aanwinst voor elke keuken en een feest om op tafel te serveren om jouw zorgvuldig bereide gerecht in een handomdraai de perfecte smaaksensatie te geven.

Tip: kijk de aflevering van Keuringsdienst van Waren over Olijfolie terug, hierna wil je niets anders meer dan de juiste!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HANDPICKED

Lifestyle
Laura Bellai

BelevingsProeverijen

Na een succesvolle start van onze kleurrijke lifestyle winkel Tutti Venuti staan we alweer klaar voor de volgende stap: de

LEES MEER »
Food
Laura Bellai

Kleurrijke Olijfolie

In mijn beleving is olijfolie een essentieel levensmiddel. Het is niet alleen een gewoonte van Mediterrane huishoudens, nee, het is

LEES MEER »
Ondernemen
Laura Bellai

At ease

Eens in de zoveel tijd is het zover. Dan wil je even tijd voor jezelf. Tijd om te coconnen en

LEES MEER »

La Bellai News

Schrijf je hier in voor de La Bellai Nieuwsbrief