Dream Big, Fly High

De eerste stappen zijn gezet en ik ben erg blij om jullie te vertellen dat mijn eerste echte kussencollectie gelanceerd wordt op DE retailbeurs van Nederland, TradeMart. Super trots dat ze me daar graag als exposant verwelkomen en me een platform bieden waar ik aan een van de belangrijkste doelgroepen, retailers, mijn geweldige collectie kussens kan tonen. Lifestyle en Fashion, het is in mijn ogen onlosmakelijk verbonden met elkaar, en zo denken ze er bij TradeMart ook over. De klik is er. En zo zal ook mijn LBD collectie in de showroom hangen, want my oh my, dat is me toch een mooie combinatie!

Het is puur persoonlijkheid en karakter dat terugkomt in een outfit voor jezelf en voor je huis. Homewear to the maxxx. Zie je jezelf al in een kleurrijke LBD set op je toffe sofabank zitten met de uniek gekleurde kussens in je rug? Die zelf ook eigenlijk een LBD zouden zijn? Wauw! Het enige dat ontbreekt is de muziek. Nou, eerder nog de loftrompet. Want als je jezelf en je huis mooie items gunt die jou versterken en blij maken, nou dan ben je goed bezig hoor. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HANDPICKED

Ondernemen
Laura Bellai

Closing the curtains

De gordijnen zijn gesloten, de boutique is niet meer toegankelijk voor winkelend publiek. Nieuwsgierige langslopers hebben geen zicht meer op

LEES MEER »
Ondernemen
Laura Bellai

Oh my Pillow

Daar sta je dan, te kijken naar een ruimte vol met de mooiste stoffen. Allemaal in de vorm van jurken,

LEES MEER »

La Bellai News

Schrijf je hier in voor de La Bellai Nieuwsbrief