De perfecte LBD

De perfecte LBD – Little Black Dress – is mijns inziens een set. Een set van een mooi gesneden rok en een vrouwelijk vallende top met de elegante uitstraling van een jurk. Zelf merk ik dat ik in een jurk sneller de indruk wek dat ik een bollend buikje heb, terwijl ik dat met een rok en top niet zo ervaar. Vandaar mijn liefde voor de LBD set. Maar hoe weinig mooie rokken komen met een bijpassende top? Nauwelijks, en dus heb ik zelf een set ontworpen waar je je op en top vrouw in voelt. Ook gewoon met laarsjes of sneakers eronder. En daar is ze dan, La Bella Bellaissima!

Flatteus, vrouwelijk en comfortabel. Sexy eigenlijk ook, zoals je het zelf wil. Ik hou er wel van en dus ben ik op zoek gegaan naar de ultieme pasvorm. Eerst de rok, die wil ik in een slank model, niet te strak en zeker niet te wijd. Met een mooie elastieke band in de taille die niet draait tijdens het dragen of helemaal gedraaid uit de wasmachine komt. Wat een ellende is dat! Nee, dat gaat bij Bellaissima niet gebeuren. Ook over de lengte is zorgvuldig nagedacht en er zijn diverse lengtes uitgeprobeerd. In de boetiek hoorde ik dikwijls dat vrouwen een probleem hebben met hun knieën en daarom niet voor kortere rokken kiezen. Het eerste model komt dus tot net onder de knie. Nou ben ik een vintage pin-up fan en vind ik de lengte net onder de knie juist erg sexy, mits goed gestyled natuurlijk. En die styling zie ik graag met een strapless top die niet te strak langs het lichaam valt waardoor er geen mogelijke vetrolletjes zichtbaar zijn. Ook weer met een mooie lengte en een mooi ingeslikte elastieke band die wederom niet te strak zit, maar zeker niet te los.

De samples kwamen binnen en ik liet vriendinnen en VIP klanten de sets passen. Wauw, wat een feest om deze vrouwen in mijn eigen LBD te zien paraderen! Stuk voor stuk kwamen ze met dezelfde reactie: hoe vrouwelijk ze zich in deze outfit voelen. Kijk, en dat is dus precies waarvoor ik dit ontwerp heb gemaakt. De perfecte combinatie van Italiaanse elegantie en het stoere Nederlandse. Sexy en comfortabel tegelijkertijd. Draag het met hakken en een tasje naar een diner of met sneakers en een oversizede blazer. Overdag en ‘s avonds een succes! Nu is er nog maar 1 probleem… welke kleur kies je?!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

HANDPICKED

Ondernemen
Laura Bellai

At ease

Eens in de zoveel tijd is het zover. Dan wil je even tijd voor jezelf. Tijd om te coconnen en

LEES MEER »
Lifestyle
Laura Bellai

BelevingsProeverijen

Na een succesvolle start van onze kleurrijke lifestyle winkel Tutti Venuti staan we alweer klaar voor de volgende stap: de

LEES MEER »

La Bellai News

Schrijf je hier in voor de La Bellai Nieuwsbrief