Creaties creëren

Altijd al creatief geweest en altijd al creaties gemaakt waar ik trots op was. Als klein meisje had ik een mini naaidoos, die bijna net zo magisch was als de grote naaidoos van mijn moeder. Gevuld met allerlei kleuren stoffen, garen en knoopjes. Met behulp van mijn moeder mocht ik van alles maken. Ook gewoon met de scherpe naalden. Van kleine poppetjes van vilt tot aan kussentjes voor de poppenhuizen waarin ze woonden.

Geen wonder dat ik naar de modevakschool ging en daar het creatieve proces op diverse manieren verder kon ontwikkelen. Van het ontwerpen tot zelf maken, van het bedenken tot het presenteren van whatever het was waar ik me in vastbeet en waar ik in geloofde. Heerlijk om op die manier bezig te zijn met producten, styling en etaleren van dat waar je zelf de schoonheid van ziet. Maar waar is de creativiteit van het zelf maken van producten gebleven? Het etaleren van fantastische fashion items bleef, maar wat was nou echt van mij? Ja de ongebruikelijke combinaties waarschijnlijk. De kleurencombinaties en de mix van elegant sexy met stoer. De Bellai Touch.

Tot ik er werk van ging maken. Van de nood een deugd gemaakt, en hoe blij ik daarmee ben! De fantastische jurken die ik niet meer kon verkopen werden mijn muzes en ondergingen een gedaanteverandering: Meant to be a Dress, turned into a Pillow. Ik kroop weer achter de creatieve tafel en liet onder leiding van mijn gedachten mijn handen het werk doen. De ene fantastische combinatie volgde na de andere en al snel konden mijn handen het niet meer bijbenen. Andere handen zitten momenteel aan de naaimachine en maken de collecties die ik in mijn hoofd heb ontworpen. medio maart 2023 is de lancering, ooohlaaalaa!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

HANDPICKED

Lifestyle
Laura Bellai

Burn Baby Burney

Wat doe je als je al geruime tijd een fantastisch ontwerp voor waxinelichtjeshouders in je hoofd hebt? Dan komt er

LEES MEER »
Ondernemen
Laura Bellai

At ease

Eens in de zoveel tijd is het zover. Dan wil je even tijd voor jezelf. Tijd om te coconnen en

LEES MEER »

La Bellai News

Schrijf je hier in voor de La Bellai Nieuwsbrief