Closing the curtains

De gordijnen zijn gesloten, de boutique is niet meer toegankelijk voor winkelend publiek. Nieuwsgierige langslopers hebben geen zicht meer op wat er zich in de boutique afspeelt. Wat is er gaande? Het antwoord is simpel: ik neem het heft in eigen hand. Wat een feest moest worden, werd een bedroevend toneelspel. Therefore I’m Closing The Curtains.

Door een aantal ontwikkelingen die zowel binnen als buiten mijn macht vallen, kan ik mijn bedrijfsactiviteiten niet meer op de manier uitvoeren zoals ik die voor ogen had. Ik word blij van het begeleiden van mensen om te worden wie ze zijn, vrouwen in het bijzonder. En dat doe ik door mode- en stijladvies te geven met iemands persoonlijkheid als leidraad. Om verschillen te laten zien en vrouwen te laten ontdekken wat ze misschien wel weten, maar even zijn vergeten. 

De situatie is veranderd en dat betekent dat voor mij de lol er wel af is. En aangezien ik conform mijn boek Rokkie ‘practice what I preach’ zeur ik er niet over maar doe ik er iets aan. En wel meteen. De gordijnen zijn gesloten, de boutique ook, en ik ben achter de schermen aan de slag met een nieuw avontuur. De business vind ik nog steeds hartstikke leuk, de boutique niet. Dus zet ik met mijn bedrijf een koerswijziging in en heb ik alle plezier en enthousiasme in mijn dagelijkse werkzaamheden weer volledig teruggebracht. 

Wat de koers wordt, dat kom je gaandeweg te weten. Maar als ik er blij van word, dan word jij dat vast en zeker ook. Stay Tuned!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

HANDPICKED

Fashion
Laura Bellai

Clutch

Verzamelen, we doen het allemaal. Of het nou sieraden zijn, schoenen of boeken. En ik ben hierin geen uitzondering, ik

LEES MEER »
Pillows
Laura Bellai

Van Jurk naar Kussen

De mooiste jurken hangen tevergeefs te wachten op iemand die haar wil dragen. Ik heb ze mooi gepresenteerd, naast complementaire

LEES MEER »

La Bellai News

Schrijf je hier in voor de La Bellai Nieuwsbrief