Burn Baby Burney

Wat doe je als je al geruime tijd een fantastisch ontwerp voor waxinelichtjeshouders in je hoofd hebt? Dan komt er een punt dat je tegen de mooiste vintage producten aanloopt waar je meteen het eindproduct in ziet dat al zo lang in je hoofd zit. En dan koop je die onderdelen die samengevoegd een heerlijk artikel gaan vormen. What a Joy! Zo gebeurde dat op een dag bij mij. Eindelijk kon ik aan mijn idee beginnen: waxinelichthouders gemaakt van vintage armbanden. In de meest bonte en zachte kleuren, in de meest leuke formaten en gecombineerd met de meest mooie materialen. Uren zit ik met een tafel vol armbanden om de mooiste combinaties te maken. Elk exemplaar is daarom uniek, dus je komt nergens een tweede exemplaar tegen. Hoe leuk is dat?! De combinaties worden met veel zorg uitgekozen waarbij gekeken wordt naar de betekenis van de kleur en naar het stylen van de materialen. Ik werk voornamelijk met Resin en Koper, en soms komen er wat zilvermetalen langs die ik ook niet kan laten liggen. Ze zijn zo te gek dat ik er maar moeilijk afstand van kan doen, maar ik gun iedereen het heerlijke gevoel dat deze Burney’s je geven. Burney’s ja, want zo heten deze cuties. Burn Baby Burney voor in elk interieur. De Burney’s komen elk met een binnenglaasje waar je een waxinelichtje in kunt plaatsen. Needless to say dat het een geweldige sfeer geeft. Voor stijlvolle variatie kan er ook een klein bosje zelfgeplukte bloemen in gezet worden. Succes verzekerd!

Let op de stylingtips die ik je geef, hier alvast de eerste: kies drie unieke Burney’s en zet ze in een groepje bij elkaar. Ongelooflijk wat een geweldig gevoel dat geeft voor zowel je hart als voor je huis. Kijk in de Shop voor de mooiste exemplaren, Be Happy And Unique.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

HANDPICKED

Pillows
Laura Bellai

Creaties creëren

Altijd al creatief geweest en altijd al creaties gemaakt waar ik trots op was. Als klein meisje had ik een

LEES MEER »
Ondernemen
Laura Bellai

Oh my Pillow

Daar sta je dan, te kijken naar een ruimte vol met de mooiste stoffen. Allemaal in de vorm van jurken,

LEES MEER »

La Bellai News

Schrijf je hier in voor de La Bellai Nieuwsbrief