Buiten de lijntjes kleuren

Het is gelukt! Het eerste jaar van de intensieve opleiding Kleurenpsychologie heb ik afgerond, en wel met een heus certificaat van gelukt! En die vertelt ook dat ik glansrijk geslaagd ben voor het kleurrijk buiten de lijntjes kleuren. Nou, dat is me wat! Eindelijk weet ik officieel meer van wat kleur daadwerkelijk doet. Nadat ik me in de boetiek volop met kleur en uiterlijk heb beziggehouden, was het al langer tijd om meer over de achtergrond ervan te leren. Want waarom bij de ene vrouw een gele trui wel staat, en bij de andere vrouw niet, dat is me wel duidelijk. Qua uiterlijk dan. Hoe het innerlijk erop reageert, en hoe het daarmee ook de uitstraling kan beïnvloeden, dat was me nog niet duidelijk. En dat is het nu wel!

Eerst speurde ik in mijn stapels boeken naar dat ene boekje over kleurentherapie dat ik jaren geleden al kocht. En ik speurde naar dat andere boekje, over kleurgebruik in kunst en schilderwerk. Want ook dat deed ik jaren geleden al. kleur is altijd al een intrigerende materie geweest voor mij. Net zoals schilderen en op ander gebied creatief bezig zijn. Waarom verdween dat naar de achtergrond en ben ik in plaats van producten van mijn hand overgestapt naar het verkopen van producten van anderen? De kleur paars die enige tijd geleden opeens opdook in mijn leven bracht daar verandering in. Paars staat voor je missie vinden en vond die creativiteit weer voor mij. Inmiddels ben ik weer lekker bezig met het bedenken, ontwerpen en maken van mooie unieke producten voor jou, en voor jouw huis. In alle kleuren en alle kleuren komen aan bod. Kleur je met me mee?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HANDPICKED

Pillows
Laura Bellai

Van Jurk naar Kussen

De mooiste jurken hangen tevergeefs te wachten op iemand die haar wil dragen. Ik heb ze mooi gepresenteerd, naast complementaire

LEES MEER »
Fashion
Laura Bellai

Clutch

Verzamelen, we doen het allemaal. Of het nou sieraden zijn, schoenen of boeken. En ik ben hierin geen uitzondering, ik

LEES MEER »

La Bellai News

Schrijf je hier in voor de La Bellai Nieuwsbrief