BelevingsProeverijen

Na een succesvolle start van onze kleurrijke lifestyle winkel Tutti Venuti staan we alweer klaar voor de volgende stap: de introductie van onze proeverijen! En daar hebben we zin in. Proeverijen in de ruimste zin van het woord, zodat je kunt proeven van alles dat we te bieden hebben. Soms letterlijk en soms figuurlijk proeven dus, een beleving. Volg onze socials voor updates en schrijf je in op onze nieuwsbrief voor alle ins- en outs over deze workshops, lezingen en inloopsessies. 

Met deze evenementen maken we je net zo enthousiast als met alle kleuren en producten in onze shop en daarom nemen we dat als uitgangspunt. We hebben namelijk bewust een perfecte balans van spanning en rust aangebracht in het gebruik van de kleuren en het aanbod aan producten in de winkel, en die balans zal in de workshops en lezingen terugkomen. Aangepast aan onze trends en aan de momenten in het seizoen. En voor deze periode is Balans het toverwoord, dus starten we op dinsdag 12 december met het eerste evenement over de balans in je lichaam en geest.  

Op dinsdag 12 december ben je welkom in de winkel voor een proeverij aan kennis over hoe jij ervoor kunt zorgen dat je deze feestperiode gezellig en gezond doorkomt en hoe je het nieuwe jaar op je best kunt starten. Zonder gedoe! Kom te weten hoe je ervoor staat en wat je zelf kunt doen om het te verbeteren. Want eerlijk is eerlijk, wij durven te beweren dat het niet de vraag is OF je uit balans bent, maar HOEVEEL je uit balans bent. Deze middag is een expert op dit gebied aanwezig waar je met al je vragen terecht kunt. En natuurlijk is er gelegenheid om echt te proeven zodat je weet waar we het over hebben. Grijp deze kans!

Deelname aan deze VIP middag is kosteloos en geheel vrijblijvend. Maar Tutti zal Venuti niet zijn als we geen leuke actie hebben. Bij aankoop van de geselecteerde producten tijdens deze VIP middag krijg je een hip gewild trendy kookboek twv € 22,50 helemaal gratis! Nou is het toch niet meer zo vrijblijvend he, want dit wil je gewoon hebben! Nou hup, meld je aan, neem iemand mee en kom gezellig samen VIPPEN aan de Oostdijk 13 in Oud-Beijerland. 

Aanmelden via info@tuttivenuti.nl onder vermelding van “VIP sessie Balans”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

HANDPICKED

Ondernemen
Laura Bellai

De Gouden Kooi

Daar zit ik dan, in mijn zorgvuldig opgezette boutique. Prachtige locatie, mooie ingericht en als concept net even anders dan

LEES MEER »
Pillows
Laura Bellai

Creaties creëren

Altijd al creatief geweest en altijd al creaties gemaakt waar ik trots op was. Als klein meisje had ik een

LEES MEER »
Kleuren
Laura Bellai

Pittig Rood

Rood is een kleur die niet iedereen omarmt, waar je soms iets voorzichtig van wordt. Het is passioneel, vurig en

LEES MEER »

La Bellai News

Schrijf je hier in voor de La Bellai Nieuwsbrief