About Me

Een klein meisje loopt klikklakkend in het rond op pumps in de maat die haar moeder draagt. Ze draagt haar zondagse jurk gewoon op dinsdag. En andersom. Zo klikklakt ze rond haar Italiaanse vader die een heerlijke maaltijd maakt. Spelenderwijs leert ze de waarde van de kleurrijke en gezonde Mediterrane tafelmanieren en tafelstyling.

Tig jaar later loopt ze er nog steeds zo bij. Maar dan op pumps in haar eigen maat. In elke kleur. Zo klikklakt ze door recepten vol pracht en praal. Onderweg om ook jou verfijnd te leren leven, met kleurrijke gezonde voeding voor innerlijk en uiterlijk. Passend bij jouw persoonlijkheid en lifestyle. Zonder poespas, met passie. 

Laura Bellai werkt volgens het principe dat een eigen stijl zich kenmerkt door de combinatie van smaak en gewoonten. Ze groeide op in twee culturen en wist al vroeg passionele Italiaanse elegantie te combineren met de nuchtere Nederlandse mentaliteit. Ze laat zien dat comfy ook sexy kan zijn. Gewoon door een beetje lef te hebben. Ook in de keuken. 

Van niets, iets maken. En dat vol overdaad presenteren. Dat is wat Laura kenmerkt. Met een minimale inspanning zorgen voor een maximaal resultaat door het gebruik van goede producten en gedurfde creativiteit. Ze leert je graag met deze visie aan de slag te gaan en de sparkles aan je lifestyle toe te voegen waar jij van gaat stralen. Want stralen is stijlvol en gezond. 

Dit alles met liefde voor glamour, vintage en kwaliteit. Zonder trends te volgen, want die betekenen niets zonder persoonlijkheid erin verwerkt. Laura helpt vrouwen hierbij. Ontdek ook jouw unieke kleur en jouw unieke lifestyle en leef zoals jij wil.  

Laura Bellai

La Bellai News

Schrijf je hier in voor de La Bellai Nieuwsbrief