About Me

Een klein meisje loopt klikklakkend in het rond op pumps in de maat die haar moeder draagt. Ze is gekleed in een prachtig Italiaans jurkje. In haar hand het tasje van haar moeder waar ze zo dol op is, een clutch ♥

Het kleine meisje is inmiddels groot en loopt er nog steeds zo bij. Maar dan op hoge hakken in haar eigen maat. In elke kleur. Klikklakkend in haar studio vol jurken, clutches en nog veel meer. Dat meisje ben ik. Dat meisje ben jij. 

Studio Bellai zit vol met dit soort cuteness, voor meisjes van een zekere leeftijd.

Eigenaresse Laura Bellai werkt volgens het principe dat een eigen stijl zich kenmerkt door de combinatie van smaak en gewoonten. Ze groeide op in twee culturen en wist al vroeg passionele Italiaanse elegantie te combineren met de nuchtere Nederlandse mentaliteit. Mode en trends betekenen niets zonder persoonlijkheid erin verwerkt. Studio Bellai helpt vrouwen hierbij.

In de VIP boutique biedt Studio Bellai een mooi assortiment vrouwelijkheid met hier en daar een stoer accent. LBD’s en kussens in alle kleuren,  want met kleurenexpert Laura ontdek je jouw echte kleur. Snuffel tussen de toffe vondsten en voeg dat beetje cute sexyness toe waar je zo van gaat stralen. Want stralen is stijlvol. 

De liefde voor vintage, glamour en kwaliteit komt terug in de zorgvuldig geselecteerde collectie. Met oog voor duurzaamheid onder het motto Fair & Fabulous. Kies bewust en kies voor ‘Basics with a Sparkle’ zodat je die mooie zondagse jurk ook op woensdag gaat dragen. En andersom. 

Laura Bellai

La Bellai News

Schrijf je hier in voor de La Bellai Nieuwsbrief