Rocky in een Rokkie

Ze is ondernemende vrouw en moeder. In willekeurige volgorde. Zo bokst Laura zich door de hectiek van haar overvolle dagen heen, want ondernemen is topsport. Gewapend met laptop, een team van medewerkers en een brede lach laat zij zich door niemand uit de ring slaan. En zo wel, dan heeft zij haar eigen manieren om weer overeind te krabbelen. Op hoge hakken, met haar doel scherp voor ogen. In dit boek bundelt zij op luchtige wijze haar persoonlijke ervaringen met die van collega onderneemsters en biedt zij tal van praktische handreikingen voor de ondernemende vrouw, met of zonder kinderen.

Laura Bellai is moeder van twee dochters en een zoon en is een echte ervaringsdeskundige in het combineren van werk en privé. Zij groeide op in twee culturen. Met de passie van haar Italiaanse vader en de nuchterheid van haar Nederlandse moeder maakt zij haar bedrijven tot een succes. Ze woonde twee jaar in New York waardoor Amerikaans optimisme als eigenschap werd toegevoegd, met een inspirerende werkwijze als resultaat. 

Laura geeft lezingen en VIP sessies vanaf 1 persoon tot een zaal vol, inclusief gesigneerd boek. De tweede druk van het boek is rechtstreeks via Studio Bellai te bestellen, met persoonlijke boodschap van Laura.  

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

HANDPICKED

Ondernemen
Laura Bellai

At ease

Eens in de zoveel tijd is het zover. Dan wil je even tijd voor jezelf. Tijd om te coconnen en

LEES MEER »
Ondernemen
Laura Bellai

Oh my Pillow

Daar sta je dan, te kijken naar een ruimte vol met de mooiste stoffen. Allemaal in de vorm van jurken,

LEES MEER »
Lifestyle
Laura Bellai

BelevingsProeverijen

Na een succesvolle start van onze kleurrijke lifestyle winkel Tutti Venuti staan we alweer klaar voor de volgende stap: de

LEES MEER »

La Bellai News

Schrijf je hier in voor de La Bellai Nieuwsbrief