Rocky in een Rokkie

Ze is ondernemende vrouw en moeder. In willekeurige volgorde. Zo bokst Laura zich door de hectiek van haar overvolle dagen heen, want ondernemen is topsport. Gewapend met laptop, een team van medewerkers en een brede lach laat zij zich door niemand uit de ring slaan. En zo wel, dan heeft zij haar eigen manieren om weer overeind te krabbelen. Op hoge hakken, met haar doel scherp voor ogen. In dit boek bundelt zij op luchtige wijze haar persoonlijke ervaringen met die van collega onderneemsters en biedt zij tal van praktische handreikingen voor de ondernemende vrouw, met of zonder kinderen.

Laura Bellai is moeder van twee dochters en een zoon en is een echte ervaringsdeskundige in het combineren van werk en privé. Zij groeide op in twee culturen. Met de passie van haar Italiaanse vader en de nuchterheid van haar Nederlandse moeder maakt zij haar bedrijven tot een succes. Ze woonde twee jaar in New York waardoor Amerikaans optimisme als eigenschap werd toegevoegd, met een inspirerende werkwijze als resultaat. 

Laura geeft lezingen en VIP sessies vanaf 1 persoon tot een zaal vol, inclusief gesigneerd boek. De tweede druk van het boek is rechtstreeks via Studio Bellai te bestellen, met persoonlijke boodschap van Laura.  

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HANDPICKED

Boeken
Laura Bellai

Rocky in een Rokkie

Ze is ondernemende vrouw en moeder. In willekeurige volgorde. Zo bokst Laura zich door de hectiek van haar overvolle dagen

LEES MEER »
Fashion
Laura Bellai

My Style

Iedereen heeft een eigen stijl, gelukkig maar. Wat jouw stijl ook is, je hebt ook stemmingen. En door die stemmingen

LEES MEER »
Ondernemen
Laura Bellai

Werk aan de Winkel

Wanneer je drie keer een ander winkelpand probeert, en het drie keer niet naar wens is, dan is het wel

LEES MEER »